Objednat kontejner nebo materiál
Mozaika
Mozaika

Bojujeme s odpadem. Kdo patří do naší flotily?

Letní měsíce přejí vyklízení, čištění, pořádku. Pouštíte se doma, ve firmě, na chatě nebo na chalupě do velkého úklidu a…

Obrázek pruhů
Obrázek mozaiky Obrázek mozaiky

Letní měsíce přejí vyklízení, čištění, pořádku. Pouštíte se doma, ve firmě, na chatě nebo na chalupě do velkého úklidu a hromadí se vám na dvoře velký kopec nejrůznějšího odpadu? My s ním účinně bojujeme. Prohlédněte si naši flotilu vozového parku a různě velkých kontejnerů, které vás nepořádku rychle a ekologicky zbaví.

kontejnery 12tun

Stavební odpad, suť, starý nábytek a další dřevěný odpad, bioodpad nebo běžný komunální odpad vám mohou snadno přerůst přes hlavu, pokud s nimi včas nezatočíte. Náš vozový park je vybavený speciálním vozy a kontejnery, které snadno přistavíme a odpad naložíme a zlikvidujeme podle platné legislativy.

Rychlý odvoz stavební suti nebo zeminy

Jsme specialistou na odvoz odpadu a suti prostřednictvím kontejnerů. Protože poptávka po ekologické likvidaci odpadu stále roste a naše kapacity přestávaly pomalu stačit, rozhodli jsme se vozový park rozšířit. Nyní máme k dispozici velké vanové kontejnery s nosností až 12 tun a objemem do 10 kubíků. Vhodné jsou především pro odvoz stavebního materiálu nebo stavební suti a zeminy.

Protože odpad odvážíme i z centra Prahy, museli jsme ve vozovém parku zohlednit také požadavky na prostor a dopravní omezení, stejně jako požadavek v co nejkratším čase odvézt velké množství zeminy nebo sutě. Jako jediní v pražské metropoli nyní máme k dispozici čtyři vozy s tímto velkým vanovým kontejnerem, které si můžete objednat najednou a rychle tak vyřešit potřebu zbavit se velkého množství odpadu.

Kontejnery na odpad s různou kapacitou

Ve vozovém parku máme k dispozici i další velikosti kontejnerů, které si můžete objednat, pokud potřebujete nechat odvézt stavební suť nebo stavební a další odpad. Současně provádíme odvoz a recyklaci odpadu a zaměřujeme se na odvoz i dovoz zeminy. Na všechny tyto činnosti je náš vozový park dobře vybaven.

Vybírat můžete z různých objemů kontejnerů. Najdete u nás kontejnery o objemu 3 kubíky až 40 kubíků, které uvezou od 3 do 12 tun odpadu. Víme, že často rozhoduje také rychlost, proto jsme v Praze připraveni přistavit kontejner od 1 do 4 hodin od objednání. Kontejnery na místo určení dopraví a poté odvezou moderní vozidla řízená profesionálními a proškolenými řidiči.

Přehrát celé video na YouTube