Objednat kontejner nebo materiál
Mozaika
Mozaika

Turbokontejnery SIEGL: Po Praze do 60 minut

Při stavbě nebo rekonstrukci často nastávají okamžiky, kdy je třeba zareagovat co nejdříve. Potřebujete rychle odvézt suť nebo jiný odpad?…

Obrázek pruhů
Obrázek mozaiky Obrázek mozaiky

Při stavbě nebo rekonstrukci často nastávají okamžiky, kdy je třeba zareagovat co nejdříve. Potřebujete rychle odvézt suť nebo jiný odpad? Turbokontejnery SIEGL jsou novinkou, která přináší nejrychlejší řešení – po Praze je můžete mít k dispozici do 60 minut!

turbokontejner

Turbokontejnery uvedla na trh společnost SIEGL Petr s.r.o., která se dlouhodobě zabývá odvozem stavební suti a odpadu i dovozem sypkých stavebních materiálů. Rychle odvezený odpad může mít cenu zlata. A protože se firma dlouhodobě zaměřuje na rychlost i kvalitu služeb, jsou Turbokontejnery logickým vyústěním úsilí o spokojenost zákazníků.

Turbokontejnery poznáte už na dálku

Nové Turbokontejnery SIEGL se budou odlišovat nejen rychlostí přistavení, ale také jedinečným designem. Proto je nepřehlédnete nikde na ulici. Prezentovat je bude reklamní vůz a pojí se s nimi nová grafická ikona „V cíli po Praze do 60 minut.“

Přistavení kontejnerů do hodiny za příplatek 490 Kč bez DPH 21% bude společnost svým zákazníkům garantovat. K dispozici budou mít hned dva typy kontejnerů – kontejnery o objemu 4 m³ (na suť, zeminu a odpad) a 15 m³ (na odpad).

Jak objednat turbokontejnery

Turbokontejnery SIEGL dostaly do vínku také novou stránku – všechny informace o nich najdete na www.turbokontejnery.cz.

  • Zde si můžete snadno vybrat typ turbokontejneru, který bude z hlediska rozměrů, objemu a druhu odpadu vyhovovat vašim potřebám.
  • Turbokontejner objednáte snadno přes dispečink na telefonním čísle 602 20 30 44. Objednávat můžete PO – PÁ od 6:00 do 18:00.
  • Na dispečinku vám pracovníci potvrdí, zda lze v návaznosti na dopravní situaci kontejner expresně přistavit do 60 minut.
  • Až kontejner naplníte, zase ho firma odveze a suť, zeminu nebo jiný odpad ekologicky zlikviduje.
Přehrát celé video na YouTube