Objednat kontejner nebo materiál
Mozaika
Mozaika

5 situací, kdy se vám bude hodit kontejner od Siegla

Vyklízíte byt? Pouštíte se do stavebních úprav na zahradě? Potřebujete se konečně zbavit toho polorozpadlého přístřešku na dvoře? Jenže kam…

Obrázek pruhů
Obrázek mozaiky Obrázek mozaiky

Vyklízíte byt? Pouštíte se do stavebních úprav na zahradě? Potřebujete se konečně zbavit toho polorozpadlého přístřešku na dvoře? Jenže kam se vším tím nepotřebným materiálem, odpadem a nepořádkem?  Schovejte ho do kontejneru od Siegla a nechte ho odvézt. S klidným svědomím. Odpad totiž likvidujeme ekologicky.

Kontejnery SIEGL si můžete nechat přistavit (po předchozí domluvě) kdykoli. I v noci. Flexibilita je jen jednou z našich výhod. Vybrat si můžete z různých velikostí (objemů) i tvarů. A při jakých konkrétních situacích naše kontejnery oceníte?

Vyklízení bytu

Je až s podivem, kolik věcí člověk za život nahromadí. Často se jich nedokážeme zbavit. Skládáme je do krabic, ukládáme do sklepa, na půdu, namačkáváme do skříní. Jednou by se mohly ještě hodit. Většinou se nehodí už nikdy. Jestli jste zatím s vyklizením bytu z pozůstalosti váhali, protože nevíte, kam se všemi těmi věcmi, zavolejte nám. Objednat si můžete i vyklizení bytu na klíč, kdy se nemusíte o nic starat. Na našich stránkách najdete k vyklízení bytů veškeré informace.

Vyklízení sklepa

Nepořádek většinou bývá nejen v bytech, ale také na půdách nebo ve sklepích, kde se nahromadily nefunkční kamna, sporáky, ale také uhlí, mour nebo staré dřevo. I v tomto případě si se vším hravě poradíme. Pro více informací o vyklízení sklepů navštivte naše stránky.

Výkopové práce

Ať už kopete stavební základy, chystáte nový plot nebo budujete rozvodné sítě, neobejde se to bez pořádných kopců vybagrované zeminy. Co s nimi? Řešení je jednoduché. Zavolejte si o přistavení našeho kontejneru, které pojmou až 12 tun zeminy najednou.

Stavba

Stavební činnost se bez kontejnerů neobejde. Jsou nutné pro skladování materiálu nebo pro jeho převoz. Velkoobjemové kontejnery SIEGL vám při stavbě pomohou i v náročných podmínkách. Přivézt si je můžete nechat například také v noci.

Demoliční práce

Stavebním pracím někdy předcházejí práce demoliční, při kterých vzniká spousta suti, dřevěného a dalšího odpadu. Také v tomto případě jsou vhodným řešením naše řetězové/vanové kontejnery.

Pro více informací navštivte sekci Kontejnery a ceny na našich stránkách.

Přehrát celé video na YouTube