Objednat kontejner nebo materiál
Mozaika
Mozaika

Kutilská sezóna začala!

S nástupem jara začíná kutilská sezóna. Ať už plánujete drobnou nebo rozsáhlejší rekonstrukci, pouštíte se do stavby nebo upravujete zahradu, budete…

Obrázek pruhů
Obrázek mozaiky Obrázek mozaiky

S nástupem jara začíná kutilská sezóna. Ať už plánujete drobnou nebo rozsáhlejší rekonstrukci, pouštíte se do stavby nebo upravujete zahradu, budete potřebovat odvézt a přivézt materiál nebo přistavit kontejner.

Přistavení kontejneru

Při stavbě a rekonstrukci vám rukama projde velké množství materiálu – suť, písek, zemina, štěrk, beton. Je to nekonečné, ale protože jste kutil a rád si podobné práce provádíte sám, jdete do nich s energií a nadšením. Protože právě nyní začíná kutilská sezóna, je třeba zajistit si včas materiál i příslušné kontejnery. Vyhnete se tak prodlevám, které mohou prodloužit celý projekt.

Odvoz suti a dalšího materiálu

Především při rekonstrukci a opravách starých chalup a domů vzniká spousta suti. Ať už z probourání zdi, zkopávání omítek či dalších podobných prací. Ačkoli pro vás je suť odpadním materiálem, lze ji odvézt na recyklaci a opětovně využít. Proto je vhodné zajistit práce tak, aby nebyla suť promíchána se zeminou. Můžete si nechat přistavit speciální kontejnery na suť, které vaši práci ulehčí.

Při vyklízení starší usedlosti jsou zase vítaným pomocníkem kontejnery na odpad nebo velkoobjemové kontejnery, které pojmou velké množství odpadu. Objednat si můžete i specializované služby zaměřené na odvoz suti nebo vyklízení objektů, pokud se do podobné práce nechcete pouštět sami. Při zahradních nebo stavebních pracích, jako je třeba kopání základů, zase oceníte kontejnery na zeminu.

Dovoz písku, štěrku i betonu

Jen co chalupu vyklidíte, zboříte nebo probouráte zdi, čekají vás stavební práce, které polknou velké množství materiálu, ať už je to písek, štěrk nebo třeba beton. Abyste staveniště udrželi v kondici a nedocházelo k nežádoucímu smíchání písku se zeminou, je účelné nechat si přivézt stavební materiál v kontejnerech. Ty jsou vhodné pro krátkodobé i dlouhodobé skladování stavebního materiálu, který chrání i před působením povětrnostních vlivů.

Přehrát celé video na YouTube